Onze matrassen voor mensen boven 90 kg

Een matras voor zware mensen kopen?

Optimale ondersteuning zodat je frisser wakker wordt. Beter slapen zodat je fitter wakker wordt. Dat heeft een positieve invloed op je weerstand en zorgt voor een beter humeur. Je hebt de keuze uit diverse matrassen voor zware mensen, altijd op basis van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Het is altijd belangrijk dat je matras voldoende ondersteuning biedt maar als je zwaarder bent is dat nog belangrijker. Dat zorgt er namelijk voor dat je geen fysieke klachten ervaart, op het moment dat je wakker wordt. Bijvoorbeeld door klachten in de schouders, nek en rug te voorkomen. Het zijn bekende plekken waar het pijn kan gaan doen, als het matras niet voldoende ondersteuning biedt.

Speciale matrassen voor mensen vanaf 90 kg
Met name voor zwaardere mensen is het belangrijk om de rug voldoende ondersteuning te bieden. Je loopt anders het risico dat de rug gaat ‘hangen’. Er is dan sprake van een hangende vorm van de ruggenwervels, in plaats van een mooie horizontale lijn. Het grote nadeel daarvan is dat de spanning op de rug toeneemt, waardoor je de volgende morgen en de rest van de dag spierpijn kunt ervaren. Bovendien kunnen de klachten zich uitbreiden naar de nek en de schouders. Indien je zwaarder bent biedt het standaard matras dus niet altijd uitkomst. Het is dan de moeite waard om te kijken naar de matrassen speciaal voor zware mensen. Weeg je meer dan 90 kilo is het des te belangrijker om goed rekening te houden met de ondersteuning die het matras biedt. Voor maximale veerkracht, die bovendien zo lang mogelijk aan zal houden.

Stevige kwaliteitsmatrassen bij overgewicht
Maak gebruik van de stevige kwaliteitsmatrassen van Beddenwinkel, met name bij overgewicht. Daarmee voorkom je vervelende klachten. Wij raden onze hybrideschuim met pocketveren matrassen aan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, met een matras dat je gewoon online kunt kopen.

Zware matrassen in diverse formaten
Op zoek naar een matras voor zware mensen en heb je een specifiek formaat in gedachten? Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit de 80 x 190 matrassen, net als de 90 x 190 matrassen. Ben je wat zwaarder en bovendien ook wat groter? Wellicht is een matras voor zware mensen in 100 x 200cm dan een goede keuze. Het is een matras dat wat breder is dan de standaard van 90cm en bovendien ook extra lang is uitgevoerd. Dat betekent dat je er ontspannen op kunt plaatsnemen, om prettig in slaap te vallen en gedurende de nacht niet wakker te worden wanneer je bijvoorbeeld begint te draaien.

Online een matras voor zware mensen kopen?
Je hebt de keuze uit verschillende modellen, waaronder onze hybrideschuim matrassen in de stevige uitvoering, het Norma matras en het micropocketveren matras Royal. Al deze matrassen zijn voorzien van 500 micro pocketveren per m². Meer veren zorgen ervoor dat het gewicht beter wordt verdeeld over het matras. Hierdoor voorkomt u kuilvorming op de punten waar veel druk ontstaat op het lichaam. Uw matras blijft gegarandeerd ergonomisch verantwoord.
We zorgen er daarmee voor dat je kunt rekenen op een wasbare hoes en bij het Norma matras bijvoorbeeld handgrepen die het gemakkelijker maken deze te verplaatsen.